FORUM SEVDASI-Seviyeli Sohbet ve Düzgün Arkadaşlık Sitesi (Arşiv Ana sayfa) => KORKU-GERİLİM FİLMLERİ

Konu: semum-Türkiye'nin ilk yaratık filmi

Sayfa: [ 1 ]

s_e_r_h_a_t_t 11.02.2008 23:43:14
duymuşsunuzdur semum'u.giden var mı? gittiyse biraz anlatabilir mi? bekleneni veriyormu,etkiliyormu,ya da en azından öncekiler gibi korkunç denilipte komik mi çıktı?

jaNdaRk 11.02.2008 23:55:14
izlemedim izlemeyi de düsünmüyorum çünkü fragmanlarından gayet komik görünüyo

loresima53 13.02.2008 01:35:41
benim giden arkadaşlarım var ben dahalık gidemedim ama en yakın zaman da gitmeyi düşünüyorum. O kadar da ii bi film değilmiş öyle diyolar ama herkesin bakış açısı da farklı tabi...

psikop@t 17.02.2008 18:08:14
ya ben filme gittim film gerçek bi olaydan alıntı filmde bayan kısımlar war ama konuolarak dabbe gibi bi film yapmış yönetmen hasan karacadağ ayrıca filmde yabancı korku filmlerinden çalıntı sahneler war bana kalırsa korkunç bi film diil ama etkileyici sahneleride yok diil yani izlerseniz sıkılmayacağınız bi film ama bakış açısına bağlı  ;)

AloN£...! 19.02.2008 11:26:52
Fragmandan gördüğüm kadar fazla korkunç deqill

-MileY- 23.02.2008 18:45:49
yha güya şeytan filan war.Saçma.War ama öbürdünyada.Olsa bisde görürdük.
Allah Korusun.

SLauGHTeR 24.02.2008 12:30:55

yha güya şeytan filan war.Saçma.War ama öbürdünyada.Olsa bisde görürdük.
Allah Korusun.
Şeytan nın öbür Dünyada olduğunu Sana Kim Söyledi Bilmiyorum Ama Şeytan Her Zaman Heryerde Bulunabilecek Bir Mahluktur..

Öyle ki Her işlediğin Günahın Yönlendiricisi Şeytandır...

Dünyada onu Gören Sayılı Şahsiyetler Vardır

"Bir Peygamber(adını Hatırlayamıyorum Kuranda Geçen Bir Şahsiyet Yada İslam Büyüğüde Olabilir)

Bir gün yolda giderken şeytanla karşılaşır ve elinde çeşitli nesneler olduğunu görür şeytana sorar onlar ne işe yarar diye oda insanları yoldan çıkarmak için yaptığım aletler der

peki benim için olanıda var mı diye sorar

şeytan şöyle der

Hayır Yok Ama Bir Seferinde Yemekte çok Yiyip Bitkinleştirecek bir tane kullanmıştım der

ve Önemli Şahsiyette

Ohalde Bir daha Çok Yemem der...."

Burdan Şeytanın Dünyada da olduğunu Görebiliriz

Tan 28.09.2008 22:49:39
Bu filmi bana bir arkadaşım tavsiye etmişti, yakında seyretmeyi düşünüyorum.

damir_61 28.09.2008 22:56:23
nette seyrettim ama korkunç gelmedi bana da güzel çirkin ortası birşey işte smiley

_hasret_ 29.09.2008 12:01:01
pek ilgi çekici gelmedi izlemedim ben de  

Sayfa: [ 1 ]