|
||
| duymuşsunuzdur semum'u.giden var mı? gittiyse biraz anlatabilir mi? bekleneni veriyormu,etkiliyormu,ya da en azından öncekiler gibi korkunç denilipte komik mi çıktı? | ||
|
||
| izlemedim izlemeyi de düsünmüyorum çünkü fragmanlarından gayet komik görünüyo | ||
|
||
| benim giden arkadaşlarım var ben dahalık gidemedim ama en yakın zaman da gitmeyi düşünüyorum. O kadar da ii bi film değilmiş öyle diyolar ama herkesin bakış açısı da farklı tabi... | ||
|
||
| ya ben filme gittim film gerçek bi olaydan alıntı filmde bayan kısımlar war ama konuolarak dabbe gibi bi film yapmış yönetmen hasan karacadağ ayrıca filmde yabancı korku filmlerinden çalıntı sahneler war bana kalırsa korkunç bi film diil ama etkileyici sahneleride yok diil yani izlerseniz sıkılmayacağınız bi film ama bakış açısına bağlı ;) | ||
|
||
| Fragmandan gördüğüm kadar fazla korkunç deqill | ||
|
||
| yha güya şeytan filan war.Saçma.War ama öbürdünyada.Olsa bisde görürdük. Allah Korusun. |
||
|
||
yha güya şeytan filan war.Saçma.War ama öbürdünyada.Olsa bisde görürdük. Allah Korusun. Öyle ki Her işlediğin Günahın Yönlendiricisi Şeytandır... Dünyada onu Gören Sayılı Şahsiyetler Vardır "Bir Peygamber(adını Hatırlayamıyorum Kuranda Geçen Bir Şahsiyet Yada İslam Büyüğüde Olabilir) Bir gün yolda giderken şeytanla karşılaşır ve elinde çeşitli nesneler olduğunu görür şeytana sorar onlar ne işe yarar diye oda insanları yoldan çıkarmak için yaptığım aletler der peki benim için olanıda var mı diye sorar şeytan şöyle der Hayır Yok Ama Bir Seferinde Yemekte çok Yiyip Bitkinleştirecek bir tane kullanmıştım der ve Önemli Şahsiyette Ohalde Bir daha Çok Yemem der...." Burdan Şeytanın Dünyada da olduğunu Görebiliriz
|
||
|
||
| Bu filmi bana bir arkadaşım tavsiye etmişti, yakında seyretmeyi düşünüyorum. | ||
|
||
nette seyrettim ama korkunç gelmedi bana da güzel çirkin ortası birşey işte
|
||
|
||
pek ilgi çekici gelmedi izlemedim ben de
|
||