|
||
| YAPILAN BU HAKSIZLIKLARA KAHROLUYORUM KAHROLUYORUM BİZİM ÖNÜMÜZE GEÇENLERE KAHROLUYORUM KAHROLUYORUM KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYE SESSİZ SESSİZ SEYRETMELERE BU ACINACAK HALİMİZE KAHROLUYORUM KAHROLUYORUM KİME SÖYLENEYİM KİME HERKES KENDİ ALEMİNDE GERÇEKLER ÇIKMAZ SU ÜSTÜNE KAHROLUYORUM KAHROLUYORUM ŞU SABIRSIZ HALİME ŞU ZALİM NEFSİME ŞU LANET İBLİSE KAHROLUYORUM KAHROLUYORUM MİSKİN HASAN SUS GAYRI HAKTAN BEKLE YARDIMI SABIRLI OL SABIRLI KAHROLUYORUM KAHROLUYORUM Özlenen Şafak |
||
|
||
yüreğine sağlık arkadaşım
|
||
|
||
teşekkürler arkadaşım.
|
||
|
||
| qerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım süferr | ||
|
||
şiir güzel olmuş yine
|
||
|
||
arkadaşlar bana bi konu hakkında yardım edermsnizz..yaa bi arkim war saçında beyazları çıkmaya başladıı ne apacağını bilmior eğer bildiğiniz birşey varsa yardımcı olurmusunuz şimdiden sağolun (yaş 14)
|
||
|
||
iloş hoşgeldin.14 yaşında ortaokulda oluyor demek.ben orta 2 deyken saçlarımda beyazlar vardı.çıkıyordu demiyorum,beyazlar zaten vardı ama azdı.şimdi üniversitedeyim ve saçlarımda daha fazla beyaz var.bunun ne gibi bi sakıncası olabilir
|
||
|
||
| tşk arkadaşlar yorumlarınız için.saçları kuvvetlendirmek için zeytin yağı ile ketem yağı sürülebilir.ayrıca hint kınası boyanabilr. | ||
|
||
saolun arkadaşlar aslında arkadaşım lise 1 e geçtii..ama beyazlarını örtmek istiyor kendi saç rengi siyah ama boyamakda istemiyor bu beyazlarını kafaya takmamasını söyledim vede ben birşey buldum arkadaşımada önerdim deniycek çok komik gelicek ama tariflerdeki malzemeler:1 adet soğan 5 diş sarımsak 1 yumurta 1 çorba kaşığı zeytin yağı yapılışı:1 adet soğan ve 5 diş sarımsağı blenderda ezin 1 yumurta sarısı ve 1 çorba kaşığı zeytin yağını ekleyerek krem kıvamına getirin saçınıza sürün.1saat bekletin (haftada 1 gün uygulayın..)belki malzemeler komki gelmiştir ama bende böyle buldum önerileriniz için gerçekten çok saolun arkadaşlar ;)
|
||
|
||
inş istediği gibi bir saça kavuşur ama beyazları da kafaya takmasın.sende saol
|
||
|
||
| rica ederim canım inş. vede inş.başkalarınada yardımcı olmuşumdur ;) | ||
|
||