|
||
Bugun kına gecesı persembe gunude dugunumuz var...Ya ılk basta hıc mı hıc uzulmuyordum ama sımdı ![]() EVet sımdı sızlerde bu durumlarda neler hıssedıyorsunuz?
|
||
|
||
bende bu duyguları yaşamıştım canım ablam evlenirken şimdi düğün telaşesinden çokta fazla üzülemessin yani tam anlayamassınsorası biraz daha zor ama yinede zamanla alışıyosun yeterki mutlu olsun ablana bi ömür boyu mutluluklar diliyorum canım bu arada kınaya bizde gelelimmi azcık oynardık
|
||
|
||
Allah Mutluluklar Versin (:
|
||
|
||
allah iki cihanda mutluluklar nasp etsin.
|
||
|
||
| böylesi bir duyguyu yani beyaz bir gelinkliği siz değerli arkadaşlarımında tatmasını yüce mevladan diliyorum. ve güzel bir damat olmayı da değerli arkadaşlarımın ve benimde allahımızın nasip etmesini nasip etmesini dliyiorum.
|
||
|
||
Özlenen Şafak Ben de Sana Bu İyi Dileklerinden Dolayı Nacizane +1 Puan Veriyorum ![]() Allah Sana Bu İyi Dileklerinden Dolayı Daha Nice Fazlalarını Verir İnşallah (: Amin |
||
|
||
Özlenen Şafak Ben de Sana Bu İyi Dileklerinden Dolayı Nacizane +1 Puan Veriyorum ![]() Allah Sana Bu İyi Dileklerinden Dolayı Daha Nice Fazlalarını Verir İnşallah (: Amin güzel kardeşim çok tşk mevlam hepimiz için nasip etsin o güzellikleri inş. yoktur gözümüzde dünya malı allahım bize nakşettir senin sevdanı senin sevdiğin bir kulla nasip eyle bizlere karşılaşmayı
|
||
|
||
Bende ablam evlenirken cok üzülmüştüm bizden ayrılıyor diye ama evlendikten sonra ilişkmz cok daha iyi oldu şimdi ikide yiğenim var.Üstelik ailemin yanında olmadığım icin genede ablamlarda kalıyorum.Onlar olmasaydı ist tek başıma yaşayamazdim galiba. İnşalah cok mutlu olurlar
|
||
|
||
| kardeşim gelin olduğu zaman yazdığım şiir geldi aklıma kabul et inş Gelin olmuş gidiyorsun Evimizin gül reyhanı Sana mutluluklar diliyorum Evimizin gül reyhanı Gülümsemen eksik olmasın Rabbim iyilerle karşılaştırsın Kimse sizi ağlatmasın Evimizin gül reyhanı Kalbin inci mercandır Sevgi dolu dualarım vardır Ailemizin baş tacıdır Evimizin gül reyhanı Değer kıymet bilesiniz Birbirinizi üzmeyesiniz Bizler büyük bir aileyiz Evimizin gül reyhanı |
||
|
||
Yüreğine Bileğine Kalemine Sağlık
|
||
|
||
tşk ederim arkadaşım
|
||
|
||
bnm ablam yada abim olmadigindan böyle bisiyi yasamadim.ama aileden biri gidiyor sonucta biraz üzülebilirsin
|
||
|
||
bnm ablam yada abim olmadigindan böyle bisiyi yasamadim.ama aileden biri gidiyor sonucta biraz üzülebilirsin ![]() bizleri abi abla olarak kabul edebilrisin bizler senin yanındayız kardeşim.
|
||
|
||
| Düşüncelerınızı paylastıgınız ıcın cook tesekkur ederım. persembe gunu dugunumuz buyrun gelın ![]() Ayrıca hepınıze bu konuda mutluluklar dılerım
|
||
|
||
Ablana mutluluklar Nesrin Darısı başına |
||