|
||
![]() cnbc-e de 24.00 da yayınlanan adamı yerlere yatırıcı +18 bir çizgi dünyası.Hiçbir çizgifilme değişmeyebilirim,mükemmel. |
||
|
||
24,00 = 00,00 ![]() +18 ama bende izliyodum
|
||
|
||
| hiçbir çizgi filme degişmem diyemem amaa bende izliyorum rastladıgım zaman simpsons kdr olmasa da güldürüyo beni |
||
|
||
bende izliyorum ![]() 24,00 = 00,00 ![]() +18 ama bende izliyodum ![]() |
||
|
||
biz olgunuz ondan
|
||
|
||
aynen öyle
|
||
|
||
sp hic izlemedim ama simpsons we family guy a rakip olacak cizgi dizi yoktur onu da söliim
|
||
|
||
| south park alemin kralı ya işte adamım kenny mccormick;
|
||
|
||
south park alemin kralı ya işte adamım kenny mccormick; ![]() Kennynin söylediklerini arkadasları dısında kimse anlayamaz,çünkü 24 saat kafasını agzını sıkıca saran kapşonun içerisindedir Ve bir baska ilginçliği ise,Kenny her bölümde tuhaf ve iğrenç şekillerde ölür. ![]() Arkasından Stan hep aynı cümleyi söyler: "Ohh Tanrım, Kenny'yi öldürdüler..." Hakikaten Harika Kenny ![]() |
||
|
||
| işte south park'tan yerlere yatırıcı bir diyalog: stan-kyle-kenny ve butters stan'in evinde monopoly oynarken evden kaçan cartman yanlarına gelir. cartman : ''beyler, buna çok şaşıracaksınız. ben az önce evden kaçtım dostlarım. kalacak bir yer arıyorum. aah, bilemiyorum, artık yalnızım ve başımın çaresine bakacağım'' falan filan zırvalar bişeyler.amacı tabiki stan'in evinde kalmaktır. stan(hiç istifini bozmadan zarları atarken) : ''burda kalamazsın'' cartman: ''kahrolası duymadın galiba evden kaçtım diyorum.'' kyle : ''bizim evdede kalamazsın.'' cartman: ''lanet olasıcalar. peki tamam. butters, sizde kalıcam'' butters : ''ov hayır dostum annem ve babam artık evsizleri eve getirmeme izin vermiyor.'' (butters aptallıklarıyla meşhur) cartman : ''pekala, ne yapmamı bekliyorsunuz? gidip kenny'lerde mi kalayım yani? ailesi fakir ötesi. fakirlerle aynı evde kalamam!'' bir anlık sessizlik yaşanır ve, cartman : ''peki peki tamam. kenny'lerde kalıyorum. hey kenny, hadi yürü adamım eve gidelim.'' ve işte bomba, Kenny hiç istifini bozmaz, dirseklerini yere dayamış ayaklarını arkaya uzatmış zarını atıp hamlesini yapmaktadır ve aynı anda cartman'a şöyle der : ''sktir git'' ![]() |
||
|
||
Mükemmel mutlaka izleyin yatarsınız yerlere
|
||
|
||
| kenny'nin gerçekten öldürülüp artık dizide meydana çıkmamasına uyuz olmuştum. muhtemelen butters karakterini ön plana çıkarmak istediler ama bu kadar hayran kitlesi olan bir karakteri silmek hataydı. | ||
|
||
Aaa Serhat Çok Ayıpppp
|
||
|
||
ben bundan sonra izlicem hep
|
||
|
||