|
||
|
||
|
||
ayy canım masallah cok sevimli kedimi özledim
|
||
|
||
ağlama yaw ii ellerdedir
|
||
|
||
he cok sevimlidir ama onlar küçük.. |
||
|
||
DAHA YAVRUMU
|
||
|
||
he 3 tane daha var yavru
|
||
|
||
allah rahmet eylesin neden öldü
|
||
|
||
yah bunların annesi bunlar dogunca iki hafta sonra hastalndı öldü.işrtahsızlık vardı önüne ne koysak yemiyodu.bunlarda annesiz yapamıyolar.meme istiyolar.yani emmek istiyolar.cünkü daha bebek saylırlar.bi akşam bi baktım bunlar hep birbirini emyolar herhalde onlar için anne memesi gibi geliyo onlara.sonra bunlardan biri kız olan kedi iştahsızlık basladı annesi giibi ne vrsek yemiyodu.okadr annemle sırıngayla süt verdik zorla hiç bi fayda etmedi.günden güne eridi sonra bi sabah bi kalktım ölmüş.oda can cekişerek ölmüş cünkü kuyrugunun tühleri hep kalkıktı.cok agladım ama onu öyle görünce.hayvanalrı cok sevyorum cünkü
|
||
|
||
maşallah kedilerin güzel.
|
||
|
||
bende çok üzüldüm
|
||
|
||
orda sadece bi tane. var.bana cekmiş kedim bizim kedinin uyuma sekline hastayım.insanlar gibi sırt üstü yatyo |
||
|
||
neyyyyyyy gerçektenmi
|
||
|
||
4 ayağının üstünde hiç pozu yok sanırım ![]() yah bunların annesi bunlar dogunca iki hafta sonra hastalndı öldü.işrtahsızlık vardı önüne ne koysak yemiyodu.bunlarda annesiz yapamıyolar.meme istiyolar.yani emmek istiyolar.cünkü daha bebek saylırlar.bi akşam bi baktım bunlar hep birbirini emyolar herhalde onlar için anne memesi gibi geliyo onlara.sonra bunlardan biri kız olan kedi iştahsızlık basladı annesi giibi ne vrsek yemiyodu.okadr annemle sırıngayla süt verdik zorla hiç bi fayda etmedi.günden güne eridi sonra bi sabah bi kalktım ölmüş.oda can cekişerek ölmüş cünkü kuyrugunun tühleri hep kalkıktı.cok agladım ama onu öyle görünce.hayvanalrı cok sevyorum cünkü ![]() KEDİLERLE ARAM PEK YOKTUR AMA yine de canlı kıyılmaz di mi? başka anne falan bulsaydınız hayvanar bu konuda çok duyarlı oluyor.bir hayvanın kendi türünden olmayan başka bir hayvanı beslediğinin örnekleri çoktur.
|
||
|
||
ee resmlerde görmüyonmu yaw
|
||