|
||
arkadaşlar ben askere gidiyom vatan borcunu ödemeye
|
||
|
||
hayırlı teskereler şimdiden yolun açık olsun
|
||
|
||
Aynen .. YoLun açık oLsun .. HayırLı teskereLer !
|
||
|
||
| hayırlı teskereler şimdiden yolun açık olsun | ||
|
||
hayırlı teskereler.yolun acik olsun
|
||
|
||
sağolun arkadaşlar
|
||
|
||
vay koçum bee en büyük asker bizim asker
|
||
|
||
hayırlı teskereler...
|
||
|
||
| sağolasınız arkadaşlar inşallah usta birliğinde doğuya verirlerde teröris avlarım hepiniz şimdiden hakkınızı helal edin
|
||
|
||
HeLaL oLsun .. Sende HeLaL et
|
||
|
||
benimki herkese sonuna kadar helal olsun
|
||
|
||
| hayırlı teskereler maznum...Kendine dikkat et... | ||
|
||
sen hakkını helal et (ne kadar samımıyetımız olmasada benımkı helal olsun)kendıne cok dıkkat et ve aramıza don
|
||
|
||
| http://img219.imageshack.us/img219/7361/59282765uf2.jpg | ||
|
||
| hayırlı tezkereler kardeşim allah yardımcın olsun.helal olsun sende helal et akere gideceğim gün yazdığım bir şiiri paylaşmak istiyorum inş beğenirsin. Ben gidiyorum askere hakkınızı helal edin Vakti geldi askerliğimin Ben gidiyorum askere hakkınızı helal edin Vatan borcumu ödemek için Ben gidiyorum askere hakkınızı helal edin Ar namusumu korumaya Sınırlarda nöbet tutmaya Atalarım gibi şehit olmaya Ben gidiyorum askere hakkınızı helal edin Üzüntü yok içimde Sevgi ile neşeyle Hepinizi Allah’a emanet ede ede Ben gidiyorum askere hakkınızı helal edin Gidiyorum Peygamber ocağına Gidiyorum Fatihlerin Yavuzların yanına Gidiyorum dua ederek yaratana Ben gidiyorum askere hakkınızı helal edin Garip Hasan söyler durur Her yiğidin borcu vatan borcudur Vatan için asker olmak bir onurdur Ben gidiyorum askere hakkınızı helal edin özleenn şafak |
||